Ce este de facut – Samsung Galaxy S4 se restarteaza aleatoriu

Daca telefonul ti se restarteaza in cele mai neasteptate momente si fara o cauza aparenta, iata ce trebuie sa iei in considerare:

Cauza poate fi versiunea curenta de software pe care ruleaza terminalul. Verifica existenta unei noi versiuni din meniurile Settings -> More -> About device -> Software Update -> Update. La fel de important este sa te asiguri ca si toate aplicatiile ruleaza sub cea mai recenta versiune, si le poti upgrada pe toate din Play Store -> My Apps -> Update all;

Alternativ, poate fi o singura aplicatie problematica. Pentru a stabili daca asta este cauza, va trebui sa lasi telefonul sa ruleze o perioada in safe mode si, in cazul in care restartarile inceteaza, e clar ca este vorba de o aplicatie. Partea mai complicata insa abia acum incepe, pentru ca, revenind la modul normal de functionare, va trebui sa dezinstalezi aplicatiile una cate una si sa urmaresti incetarea acestui comportament. Din pacate, nu exista alta metoda mai eficienta de a identifica aplicatia care cauzeaza restartarile.