LG G2 Pro va fi lansat curand

Informatia potrivit careia LG G2 Pro va fi lansat curand vine direct de la oficialii LG Electronics. Curand inseamna mai exact luna februarie a acestui an. Cu toate acestea, compania coreeana nu a precizat daca prezentarea se va face cu ocazia MWC, eveniment desfasurat la Barcelona in perioada 24 – 27 februarie.

In afara de asta, misterul planeaza asupra viitorul device, despre care nu se stie exact nici ce specificatii va purta, nici ce pret de pornire va avea.

Asa cum ne-am obisnuit insa, exista cateva zvonuri carora suntem tentati sa le dam crezare. Noul LG G2 Pro s-ar putea sa aiba un display FHD de 5.9 inchi, cu o rezolutie de 1080 x 1920. Procesorul se pare ca va fi un Snapdragon 800, iar sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Mai mult decat atat, fableta ar trebui sa fie compatibila si cu retele de tip LTE-A.

Un aspect interesant al display-ului il reprezinta functia Mini View, prin care utilizatorul va putea sa reduca spatiul de lucru de pe ecran la 4.7 inci sau chiar 3.4 inci. Alte noutati asteptate sunt SlimPort – port video – respectiv un difuzor extern de 1W.

Din nou, informatie neconfirmata de oficialii coreeni, acest LG ar putea fi dotat cu un sistem de identificare pe baza de amprenta. Daca te gandesti la o comparatie cu iPhone 5S, va trebui sa te dezamagim – noul LG se vrea a fi competitorul direct al lui Galaxy Note 3 al celor de la Samsung.

Multi spun despre G2 Pro ca nu este altceva decat o versiune upgradata a lui G2. Cum am intrat deja in luna februarie, asteptam cu interes noi informatii de la o zi la alta. Ramai pe aproape si vei fi printre primii care le va afla!