Reparatii Apple

iPhone – iPad – iPod – Apple TV

Apple este deja un brand foarte cunoscut in lumea intreaga, care a intrecut orice alt brand de pana acum in vanzari. A inceput cu telefoane inteligente, iPhone, de unde a continuat cu tablete iPad si mp3 player iPod.

Indiferent de gadget, Cellgsmservice va poate veni in ajutor in cazul in care a intervenit o defectiune si aveti nevoie de o reparatie, oricare ar fi ea. Avet atestare Apple, iar acest lucru ne-a dat dreptul si ne-a acordat increderea sa putem actiona in microelectronica, inclusiv pe gadget-urile Apple.

Service autorizat Apple

Apple a aparut pe piata cu numeroase modele de telefoane, tablete si mp3-playere, dar asta le-a adus utilizatorilor atat satisfactie detinerii unui brand ca Apple, cat si nevoia de a apela la un service autorizat Apple, intrucat doar un astfel de service poate remedia problemele aparute la gadget-urile Apple, fara ca detinatorii sa stea ingrijorati de siguranta aparatului lor.

Cellgsmservice efectueaza reparatii Apple atat software, cat si hardware, reparand diverse probleme ca:

  • Repararea sau schimbarea ecranului, touchscreen-ului, sau display-ului
  • Schimbarea bateriei daca aceasta a inceput sa creeze probleme la incarcare sau de durata de viata a aparatului, a mufei de incarcare, a mufei USB sau a altor piese de acest gen
  • Decodarea sau deblocarea aparatului, dupa caz
  • Resoftarea atat la un IOS mai nou, cat si la cel vechi sau la cel existent deja, daca necesita o astfel de operatiune

De asemenea pentru cine doreste, putem veni in ajutor si cu sfaturi utile pentru intretinerea gadget-ului Apple in conditii optime, astfel incat sa nu fie nevoie de reparatii Apple decat daca respectivul accident nu s-a putut evita.

Cellgsmservice va ofera servicii de reparatii Apple de cea mai inalta calitate, intrucat detinem un laborator complet echipat cu aparatura perfecta pentru actionarea pe gadget-urile de ultima generatie Apple.

Apelati la noi cu toata increderea. Lucram doar cu piese originale, si cu toata atentia de care un astfel de aparat are nevoie.

Va asteptam!

 

Contactati-ne: constatarea este gratuita!Click aici