Reparatii iPhone 5S

iPhone 5S a fost lansat de curand pe piata de catre Apple. Ca orice telefon, indiferent daca va avea sau nu probleme, cu siguranta va avea la un moment nevoie de interventii de service. La nici o saptamana de la lansare, a fost supus la numeroase teste ale caror rezultate le asteptam.

Primele limitari ale telefonului iPhone 5S sunt legate de amprenta digitala. Imediat dupa lansare iPhone 5S a fost supus la numeroase teste pentru a depista potentiale defecte ale telefonului, insa nu s-a descoperit momentan decat un defect minor: legat de sistemul de amprenta. Daca degetele sunt umede sau lipicioase de suc sau mancare (ceea ce este foarte putin probabil, dar se poate intampla uneori), sistemul de amprenta nu mai functioneaza la capacitatile maxime si exista posibilitatea ca telefonul sa nu te recunoasca.

In ceea ce priveste problemele legate de service, trebuie sa tinem cont ca telefonul este un Apple, iar problemele intampinate la iPhone 5 vor fi probabil parte a situatiilor ce trebuie rezolvate si la iPhone 5S. Aceasta noua versiune de iPhone a adus cu ea imbunatatiri ale camerei foto, procesorului si multe facilitati, unele mai utile ca altele.