Reparatii iPad 2

Ipad 2 este dupa cum ii spune si numele, a doua tableta marca Apple. Oricine poate spune ca a auzut de iPad 2, fiind cea mai intalnita, cel putin in Bucuresti. Noi suntem un service autorizat Apple, iar tableta iPad 2 intra in specializarile noastre in materie de tablete.

Service iPad 2
Asa cum probabil v-ati obisnuit, orice gadget are si „bubele” lui, oricat de nou sau vechi ar fi, iar la iPad 2, cele mai des intalnite probleme de clientii nostri de la Cellgsmservice, ar fi:

  • Probleme cu wireless-ul – lucru destul de general la produsele Apple. Aceste probleme sunt de fapt nefunctionalitatea wireless-ului, sau functionarea doar uneori a acestuia, sau imposibilitatea de a se conecta la o retea wireless
  • Probleme cu senzorul de proximitate
  • Probleme cu camera foto, care uneori se intampla sa blocheaze iPad-ul
  • Probleme cu bateria, fiind posibil sa nu se incarce sau sa nu mai lase iPad-ul sa se deschida, sau pur si simplu in timpul incarcarii se incinge foarte tare
  • Probleme cu semnalul GSM – lucru care deasemenea il intalnim destul de des la gadget-urile Apple

 

Design-ul tabletei Apple iPad 2 va ramane mereu in topul preferintelor pasionatilor de gadget-uri pentru mult timp de acum incolo. Tehnologia avanseaza in fiecare zi, dar ca aspect, este intr-adevar deosebita.

Toate problemele amintite mai sus se pot rezolva usor si fara griji la Cellgsmservice, iar tableta preferata a utilizatorilor iPad 2 este ca noua si utilizatorii sunt mereu multumiti cand ies pe usa noastra, dupa ce au beneficiat de serviciile noastre de reparatii iPad 2. De ce sa cadeti in capcana service-urilor cu personal amator, cand puteti beneficia de servicii de calitate de la o echipa specializata in astfel de reparatii, inclusiv pe placa de baza a tabletelor Apple. La noi puteti beneficia de constatare gratuita, si de sfaturi de intretinere de asemenea in mod gratuit, pentru clientii nostri, in scopul de a ii ajuta sa isi pastreze in conditii optime gadget-urile preferate.

Contactati-ne: constatarea este gratuita!Click aici