Reparatii iPad 3

Ipad 3 este o tableta Apple care ca orice gadget, poate avea si ea probleme tehnice. Cellgsmservice poate veni in ajutorul oricarui detinator de iPad 3, indiferent de problema pe care acesta o are cu tableta.

Reparatii iPad 3
Fiind un service autorizat Apple, putem spune ca am intalnit destule probleme care mai de care mai deosebite si mai ciudate in materie de tablete Apple si nu numai. Asa ca nu vom aminti toate problemele intalnite la iPad 3, dar putem specifica unele dintre cele mai intalnite probleme cu care clientii nostri au apelat la noi pentru a le rezolva:

  • Probleme cu bateria – tableta poate avea probleme cu bateria, care se descarca foarte repede, iar acest lucru se intampla dupa ce se face operatiunea de Jailbreak.
  • La baterie mai putem intalni problema incarcarii, adica oricat am tine tableta la incarcat, nu se intampla nimic.
  • Legat de incarcare, se mai poate intampla sa se incinga foarte mult tableta, in momentul in care este bagata la incarcat.
  • Tot dupa acea operatiune de Jailbreak se intampla ca tableta iPad 3 sa se blocheze, si sa ramana pe ecran doar imaginea „Apple”.
  • Probleme cu recunoastere a SIM-ului.
  • Probleme de display, afisand display-ul alb.
  • Legat de display, se pot intampina probleme cu touch-ul, iar tableta sa nu raspunda comenzilor efectuate prin atingerea ecranului.

iPad 3 reparatii

Indiferent de problema pe care o aveti, nu ezitati sa ne contactati, sau chiar sa aduceti tableta iPad 3 la centrul nostru de reparatii Cellgsmservice. Avem o echipa de profesionisti atestati in reparatii Apple, si care va pot ajuta si pot rezolva orice problema intampinati la tableta dumneavostra, indiferent daca este de natura hardware sau software. Oriunde va este mai aproape, in sediul din Calea Mosilor, sau de pe Nicolae Caramfil, Cellgsmservice va asteapta si va garanteaza seriozitate si profesionalism de cea mai inalta clasa.

Reparatii hardware pentru iPad 3

Contactati-ne: constatarea este gratuita!Click aici