Reparatii iPad 4

Cellgsmservice este un centru de reparatii iPad, care va vine in ajutor cu reparatii iPad 4 de orice fel. De la o schimbare de baterie, si pana la lucrul pe blaca de baza a tabletei, echipa noastra este specializata si atestata Apple, si poate oferi servicii de cea mai buna calitate.

Reparatii iPad 4
Din cele mai des intalnite probleme pe care clientii nostri le-au intampinat la tableta iPad 4, putem enumera cateva:

  • Geamul spart sau crapat – ce a avut nevoie sa fie schimbat. Geamul iPad 4 este si el foarte sensibil, asa cum ne-au obisnuit cei de la Apple.
  • Display sau touchscreen cu probleme – probleme ori de culoare, ori de raspuns la comenzi, tabletele pot intampina astfel de probleme ce necesita rezolvare.
  • Bateria – ea poate ajunge sa tina nu mai mult de trei ore, ceea ce deranjeaza.
  • Se incinge foarte mult – acest lucru se intampla cand este tinut la incarcat, iar cand acest lucru este observat, trebuie sa apelati la noi, deoarece problema se poate agrava in timp, si pot fi afectate si alte piese din tableta.
  • Butoanele pot sa nu mai raspunda la comenzi.
  • WiFi-ul poate avea si el probleme, sa nu gaseasca retea sau sa nu se poata conecta.
  • Iarasi o problema foarte deranjanta pe care clientii nostri ne-au semnalat-o este blocarea tabletei dupa ce au fost instalate anumite aplicatii.

Service iPad 4

De specificat mai este faptul ca echipa noastra de la Cellgsmservice lucreaza numai cu piese originale iPad 4, iar scopul nostru este multumirea clientului si siguranta tabletei acestuia, pentru ca numai asa clientii nostri se vor intoarce in caz de nevoie, iar recomandarile sunt bine-venite oricand. Nu ezitati sa ne contactati si sa ne vizitati daca aveti o problema cu tableta dumneavoastra iPad 4, sau cu orice gadget Apple iPad, iPhone sau iPod. Noi suntem aici pentru dumneavostra si va garantam servicii de cea mai buna calitate, cu aparatura de ultima generatie.

Contactati-ne: constatarea este gratuita!Click aici