Reparatii iPad Mini

iPad Mini este o tableta foarte practica, pe care multi clienti Cellgsmservice o detin. Clientii nostri intampina totusi probleme din cand in cand cu tableta lor iPad Mini, iar din cele mai intalnite, putem mentiona si noi cateva:

Reparatii iPad mini

  • Durata de viata a bateriei – bateria este o problema aparent generala a tabletelor, ele ajungand sa aiba o durata de viata ce nu depaseste 3 ore.
  • Tableta iPad Mini poate avea momente in care pur si simplu se inchide, ceea ce inseamna ca are nevoie de reparatii, si de un specialist Cellgsmservice care sa se ocupe de ea.
  • Probeleme in momentul in care tableta iPad Mini se afla la incarcat nu este ceva la care nu ne asteptam. La fel ca si „surorile” mai mari, aceasta tableta se poate incinge foarte mult cand este la incarcat. Fapt ce necesita iarasi reparatii.
  • Probleme cu display-ul sau cu touchscreen-ul se pare ca sunt si ele intalnite la iPad Mini. Se poate intampla ca luminozitatea sa fie prea scazuta, sau ecranul sa fie alb, sau pur si simplu sa aiba zone in care sa nu raspunda la comenzile date prin atingere.
  • De asemenea butoanele cum ar fi cel de „Home” sau cele de volum, pot sa nu raspunda comenzilor.
  • WiFi-ul iPad Mini da batai de cap utilizatorilor uneori, deoarece nu gaseste retele care sigur sunt acolo, sau le gaseste dar nu se conecteaza la ele orice i-ar face.
  • Dupa ce se instaleaza o aplicatie, exista posibilitatea sa se blocheze, si sa arate doar sigla Apple pe mijlocul ecranului.

Service iPad mini

Toate aceste probleme si multe altele le puteti elimina din grijile dumneavosatra cu ajutorul specialistilor nostri in reparatii iPad Mini, sau orice alt tip de iPad, iPhone sau iPod. La Cellgsmservice oricine va pleca fericit, dupa ce beneficiaza de serviciile noastre si de sfaturile noastre pentru pastrarea in conditii optime a gadget-ului preferat.

Contactati-ne: constatarea este gratuita!Click aici